Продължете към съдържанието

често задавани въпроси

Спедицията е посредническа услуга между транспортната компания и крайния клиент. Тя е свързващото звено, което осигурява комуникацията в целия процес.

Превозът на товари до определена дестинация изисква организация и уреждане на редица формалности. Със спедицията спестявате време, усилия и нерви, като тя ви помага при:

– Изборът на най-подходящия и икономичен маршрут;

– Договарянето на цени във ваша полза;

– Оформянето на необходимите документи;

– Уреждането на товаро-разтоварни дейности.

С всичко това се заема спедиторът. Той договаря, организира и поема цялата отговорност за транспортирането на вашата стока.

Ние взимаме предвид не само направлението, но и редица особености на вашия товар. За да ви изготвим индивидуална оферта, моля отправете запитване.

Да. Товаро-разтоварните услуги на Стади ЕООД са ръчни, с палетна количка или с подемна техника.

Да. Разгледайте нашата складова база, която се намира се в гр. София. Тя е на ваше разположение и можете да се възползвате от нея.

Да, вашата стока е под закрилата на застраховка „Отговорност на превозвача“. При желание от ваша страна можем да сключим допълнителна застраховка „Товари по време на превоз“.

Да. Единственото ни изискване е да знаем предварително спецификата на вашия товар, за да ви предложим най-подходящото решение.

От практиката си научихме, че всеки проблем се преодолява с бърза и адекватна реакция, с правилен подход в точния момент. Нашата компания съществува от години и сме се сблъсквали с редица предизвикателства. При разрешаването на всяка ситуация за нас най-важното винаги е било и ще бъде да сме максимално полезни на клиентите си. За това нашият опит и професионализъм са на ваше разположение.