Продължете към съдържанието

за нас

Началото на Стади ЕООД беше през 1994 г. Започнахме с основна дейност търговия със строителни материали, а малко по-късно – и с вътрешен транспорт.

През годините бизнесът ни се разрастваше постепенно. Така през 2007 г. навлезнахме в нов етап от своето развитие – придобихме лиценз за международен превоз за товари. От тогава транспортът е основна дейност на фирмата.

Към момента разполагаме с 18 собствени товарни автомобила с товароподемност от 1,5 до 24 тона и обем от 20 до 100 м³. Те са със следните специфични характеристики:

  • 10 композиции със стандартни бризентови полуремаркета, тристранни щори, с XL сертификат;
  • 6 композиции сертифицирани директно от производителя за превоз на опасни товари по ADR (ЕXIII) и 8 композиции – по ADR (EXII);
  • Фургон за превоз на дрехи на закачалки;
  • Платформа за превоз на извънгабаритни товари;
  • 2 контейнеровозни ремаркета.

За да улесним обработката на комплектните и групажни автомобили, разполагаме с мотокари с капацитет на повдигане до 9 тона. Нашият склад за временно складиране на пратки е подсигурен с 24 часово видео наблюдение и денонощна охрана.

Развитието на бизнеса ни винаги е било в тясна връзка с нуждите на клиентите в нашата област. Ние знаем, че те са реални хора с различни очаквания и се стремим да отговорим по най-добрия начин.

Целта ни винаги е една – своевременна и безпроблемна доставка. Стилът ни на работа изключва оправданията, защото винаги, дори в сложни ситуации, поемаме отговорност за поверения ни товар. Така постепенно изграждаме взаимно доверие. Онова, което е необходимо за развитието на клиентския бизнес, е отправна точка за следващите ни стъпки. Тази взаимовръзка е в основата на дълготрайните ни взаимоотношения.

С времето много от клиентите ни станаха наши приятели. Те дори са убедени, че в трудни моменти сме способни да направим невъзможното – възможно. Ние, разбира се, не можем да правим чудеса, но практиката показва, че успяваме да се справим (дори и по най-невъзможния начин). Защото обичаме работата си и се стремим да си я свършим добре.

Станислав Недялков – Управител на Стади ЕООД

партньори

Скания България ЕООД и Стади ЕООД – партньорство за успех

Пускане на видеото