Околовръстен път на разклон Лозен
Бул. Данаил Николаев №32
ТЕЛЕФОН: +359 888 522 494
ТЕЛЕФОН: +359 888 231 880
ИМЕЙЛ: info@stadi.bg
ИМЕЙЛ: office@stadi.bg

ЗА НАС

Стади ЕООД отдава под наем и продава всякакъв тип употребявана строителна техника. Имаме всякакви строителни машини - от фугорези до багери, къртачи.

Фирмата разполага с над 50 строителни машини от тежката механизация и над 200 от леката. Разполага с машинисти (оператори на машини) и персонал за поддръжка и сервиз на нашата строителнa техника.

Тези строителни машини, които се ползват, са от най-добрите на пазара. Марки като Volvo, Caterpillar, JCB, Kubota, Terex Benford, Bomag, Bobcat, Genie, Upright, Skyjack, Nifty, Atlas Copco, Ignersoll Rand, Compair, Arcgen и други – в тежката и DeWalt, BOSCH, HILTI, Stihl, Makita, Husqvarna и други – в леката механизация.

Предлаганата от Стади ЕООД строителна техника е от последно поколение. Наши редовни клиенти са известни строителни и други дружества в България като: "Райкомерс Конструкшън" АД, "Сън Сървис" ЕООД, "Ню Бояна Филм Продукшън" ЕООД, "Кайъинш. Сан. Ветидж. А.Ш." КЧТ, "Изотех Рентал" ООД, "Артекс Инжeнеринг" АД, "Планекс Билд" ООД, "Алпина Майредер", "Балканстрой", "Стройкомерс 96" и много други.

Освен строителна техника под наем Стади ЕООД предлага и международен транспорт. На този пазар дружеството е от 2002-ра година и разполага с добре развита партньорска мрежа с доказани през годините превозвачи.

Друга дейност на фирма Стади ЕООД е продажбата на строителни материали, като с нея дружеството се занимава от далечната 1990-та година. Разполагаме с два магазина в София за търговия на едро и дребно. Посетете нашите магазини за да се уверите в любезното и бързо обслужбване, разнообразния асортимент от предлагани продукти, ниските цени на строителни материали.

Поддръжката на богато снабдени складове за строителни материали, отличното състояние на нашата строителна техника и качествените услуги в сферата на международния транспорт правят Стади ЕООД предпочитаният избор.

Освен строителни машини под наем, фирмата предлага част от притежаваната от нея строителна техника втора употребва за продажба.

Нашите адреси в София:

 • ул Адам Мицкевич №15 /Орион/
  Тел: 0886 / 743596
 • Околовръстен път и разклон Лозен
  Тел: 0886 / 743019
 • Бивш стопански двор - Лозен Мобилен
  Тел: 0888 / 522494
 • Бул. Данаил Николаев №32
  0888 / 509460